maandag 24 oktober '22

(Bijna) wethouder op Vlieland

Dank voor alle gelukwensen en roerende reacties, toen het nieuws over mijn aanstaande wethouderschap op... meer »

dinsdag 14 juni '22

Namens U

Winst bij verkiezingen (2000 kiezers, van twee naar drie raadszetels in de gemeenteraad), hoog op de voorkeurslijstjes... meer »

donderdag 16 november '17

Lokaal sterk

De VrijeLijst maakt sinds 2006 deel uit van de Gemeenteraad in Castricum. Ik kijk trots naar mijn lokale... meer »

Lokaal sterk

donderdag 16 november '17

De VrijeLijst maakt sinds 2006 deel uit van de Gemeenteraad in Castricum. Ik kijk trots naar mijn lokale partij die uit een klein en hardwerkend team is ontstaan. De VrijeLijst is een stabiele en betrouwbare stem geworden in het lokaal bestuur.

We hebben de mensen en de kennis in huis om mee te denken en te praten over de toekomst van Castricum. Hoe blijven we energiek, en zijn we van waarde? Door nieuwsgierig te blijven en bereikbaar te zijn komen de ideeën vanzelf. Er staan steeds weer nieuwe mensen op om richting te geven aan kansen. We onderzoeken hoe we kunnen reageren op taken die de gemeente moet uitvoeren.

Vaak komen de opdrachten van 'politiek Den Haag'. Dan heb je als gemeente iets uit te leggen aan je inwoners. Wij kijken objectief, en zijn onafhankelijk. We voelen niet de ballast die de partijen in Den Haag op de schouders van collega's in het land leggen. Zorg, wonen, veiligheid, natuur en landschap, cultuur en sport. Gaan we de goede kant op? Wat kan beter, of moet anders? Feedback van inwoners is cruciaal om met verstand politieke keuzes te maken.

De VrijeLijst is weer bij, als op 21 maart 2018 een nieuwe gemeenteraad wordt gekozen.


Herenmarkt 12  1013 ED Amsterdam route  |  T. 020-4206166  |  M. 06-28230380  |  info@rondehaan.nl