maandag 24 oktober '22

(Bijna) wethouder op Vlieland

Dank voor alle gelukwensen en roerende reacties, toen het nieuws over mijn aanstaande wethouderschap op... meer »

dinsdag 14 juni '22

Namens U

Winst bij verkiezingen (2000 kiezers, van twee naar drie raadszetels in de gemeenteraad), hoog op de voorkeurslijstjes... meer »

donderdag 16 november '17

Lokaal sterk

De VrijeLijst maakt sinds 2006 deel uit van de Gemeenteraad in Castricum. Ik kijk trots naar mijn lokale... meer »

Namens U

dinsdag 14 juni '22

Winst bij verkiezingen (2000 kiezers, van twee naar drie raadszetels in de gemeenteraad), hoog op de voorkeurslijstjes van partijen om de bestuurlijke samenwerking voort te zetten. Toch eindigde in het voorjaar van 2022 mijn wethoudersbestaan in Castricum na 4 jaar. In de keuze van partijen die de gemeente willen besturen viel De VrijeLijst af.

We kijken terug op vier belangrijke jaren waarin het gemeentebestuur stand hield en de bestuurlijke periode volmaakte. Er zijn zaadjes zijn geplant voor nieuwe kindcentra, een duurzaam familiestrand, passende jeugdzorg en internationaal onderwijs, een sterke culturele sector en focus op het buitengebied en de dorpskernen. Er is hard is gewerkt, ook in de nare jaren van de pandemie die het openbaar leven en de economie twee jaar grotendeels platlegde. Veel ambities schoven op, plannen konden niet met inwoners worden doorgesproken, geld en perspectieven verdampten. Een nog groter drama volgde, de oorlog in Oekraïne. We houden moed en zijn optimistisch over de toekomst. We laten u niet in de steek. De VrijeLijst gaat verder als een sterke partij in de gemeenteraad. Namens U.


Herenmarkt 12  1013 ED Amsterdam route  |  T. 020-4206166  |  M. 06-28230380  |  info@rondehaan.nl